JANINAS

På mitt hjärta just nu

Nu är vi hemma i Oravais och Daniel är på väg till Dragsvik. 

Helgen har varit helt underbar, bara varit tillsammans alla tre och haft det mysigt. Vi har t.o.m. funderat lite mer över framtiden, jag kan bara säga att jag känner mig så lycklig!
Jag älskar livet, jag kan bara beskriva denna känsla på 1 sätt.
 
Daniel och jag har känt varandra sedan jag var 2 år, 
vi har klättrat i träd och byggt snötunnlar, han har kastat min keps i en myrstack och vi har svingat oss i ett tarzan rep samtidigt. Vi har simmat varje dag en hel sommar och jag har försökt kunna springa lika fort som han, vi har lagt gamla reklamtidningar i elaka gubbars postlådor och vi har legat på en gräsmatta och tittat på stjärnfall många höstkvällar. Vi har krockat med varandra när vi åkt rollerblades så vi föll bakåt och vi har snattat äpplen och bär, vi har hittat på en egen lek och vi har druckit Festis nere vid lekparken på fredagarna.   
Oändliga minnen, jag känner ingen som delar liknande historia som min och Daniels.
Att vi växte upp och blev förälskade skulle jag aldrig trott på för 10 år sen, inte ens för 3 år sen. 
Tänk att det var Daniel, av alla människor, Daniel, som skulle bli min number one
Det finns ingen annan som kan ersätta honom, för ingen annan känner mig så bra, han vet precis hur jag är. 
Jag är så jävla tacksam att jag funnit kärleken, även om han funnits där hela livet. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats