JANINAS

Paket från fitnessguru

Fick paket förra veckan från fitnessguru, men eftersom jag är gravid är det väldigt begränsat vad jag får äta men burkarna här ovan är jag väldans intresserad av. Jordnötssmör har jag ju ätit förut, men både kokosoljan och almondsmöret är något helt nytt för mig. Vad kan man göra för gott av dessa? Eftersom jag som sagt varken tränar eller tänker på vad jag äter (det lilla jag får i mig) så tänkte jag prova baka något gott med dem. Kokosoljan kan man visst använda till typ allt, men har ni tips på något gott bakverk som ni brukar göra av någon av dessa så får ni gärna berätta!

Proteinbaren med pepparkakssmak har jag hört smakar som pepparkaksdeg, NAM! Fast den och fat burnern får Daniel testa istället. Han har nog mer användning av dem just nu. Sen när jag börjar träna igen efter graviditeten ska jag absolut prova på deras proteinprodukter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Kokosolja är den bästa basvaran att ha hemma! Supernyttigt och kan ju användas till sååå mycket. Steka i, baka med, ha i kaffe eller poppa popcorn i (smakar precis som biopopcorn). Eller bara ta en sked om dina smaklökar gillar det.

 2. Sanna

  Jag vet inte om du äter proteinpulver, men om du gör det så är de här recepten på proteinbars http://www.tasty-health.se/p/proteinbarssnacks-mellanmal.html väldigt bra som mellanmål och man håller sig mätt länge. Jag tycker de är jättegoda, men har bara provat de utan choklad.

  JANINA SVARAR: Får inte äta proteinpulver som gravid, men annars använder jag det så gott som dagligen och dedär proteinbarsen har jag faktiskt kikat på förut :)

 3. sara

  jag brukar använda kokosolja till att steka t.ex. plättar i, både vanliga plättar och bananplättar som jag äter till frukost ibland, det ger en god extra smak :) inte direkt ett bakverk men i alla fall!

stats