JANINAS

Paket

Idag fick jag äntligen töjningarna som jag väntat på en månad. Första leveransen försvann i posten så i måndags sändes en ny leverans och den landade i vår postlåda idag. De med rosa glitter är 5 mm så de ska jag lägga i idag eller imorgon. De leopardmönstrade är 6 mm och de får vänta tills jag är klar med 5 mm.

Igår fick jag också paket, ett från Jotex som jag beställde förra veckan. Det innehöll julgardiner till köket som jag ska hänga upp om en månad eller så (som ni ser på bilden ovan) och ett par vita till vårt sovrum. Båda är hissgardiner. Ljuslyktor till byrån i hallen och ett sängöverkast som jag är SÅ nöjd med! Tyvärr beställde jag en storlek för litet så det blir jag tvungen att skicka tillbaka och beställa en storlek större från Ellos istället. På Jotex är största 180×260.

Nu ska jag fortsätta plocka upp här hemma i väntan på att min man kommer hem från jobbet ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia

  Finns nog på Jotex också, största är 260×260. Hade tänkt beställa själv men eftersom vi har 180cm säng blir det för litet :(

  JANINA SVARAR: Jag såg det nu när jag kollade en gång till! Förstår inte hur jag kunnat missa det.. har kollat säkert 100 gånger om och om igen efter en större storlek :P

 2. Malin

  Ellos har en rabattkod så du får det på -50% och sparar postkostnader. Kanske Jotex hade det också…

  JANINA SVARAR: Ooh! Då ska jag absolut köpa därifrån trots att jag hittade större storlek nu på Jotex :)

 3. Johanna

  De rosa glittriga töjningarna var ju hur snygga som helst! Nästan så man blir sugen på att töja själv bara för att få ha sånna!

  JANINA SVARAR: Visst är de! :)

stats