JANINAS

Papas transformation

Daniel har varit aktiv på gymmet i ett år nu och här ovan ser ni resultatet! Hittade ingen bra bild från förra året men han såg nog likadan ut som han gjorde 2010. Helt otroligt duktig har han varit! Han har alltid varit lite knubbig och jag har inte ens kunnat föreställa mig honom som vältränad, haha. Nu vet jag! ;)

Han har gått ner åtminstone 10 kg men samtidigt byggt en hel del muskler så vågen ska man inte kolla på alltför mycket. Han är inte helt nöjd ännu så ännu bättre kommer det bli! Själv tycker jag att han har den perfekta kroppen redan.

Psst, bilden till höger och många andra träningsbilder hittar ni på hans instagram, daniel_gunnar.  Skicka honom en peppande kommentar där vetja!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. e

  Fick så dåligt samvete nu! Skrev innan och frågade varför ni inte är tillsammans, menar naturligtvis inte som kritik, bara att ni är det finaste paret någonsin! Det är sådana som ni som får en att tro på äkta kärlek, såklart är det bra att ni tar en paus om ni vill det – för att hitta tillbaks igen! Tror bara att ni är 100% perfekta för varandra och hoppas att ni får ett sagoslut och leva lyckliga i alla era dagar!

  JANINA SVARAR: Oj TACK!! Vad fint sagt :) Kan berätta att vi nog är som ett par fortfarande, och vårt förhållande blir bara starkare för varje dag :) Så nog ordnar det sig!

 2. BellaViktoria

  Oj så världen är liten ändå :) Kände honom för flera år sen, då han bodde i Åbo. Vill även hälsa åt dej, kämpa på! Starkt gjort av dej/er att följa ditt hjärta och göra som du känner fast andra har så många åsikter om er situation :)

  JANINA SVARAR: Jaa världen är verkligen liten :) Tusen tack! :)

 3. Lina T.

  Jag blir glad om min kille ens blir lika ”liten” som på bilden till vänster!!! xD

  När vi träffades för 4 år sen, var han kanske liiiiiiite större än på bilden till vänster, men runt ett år senare blev han helt plötsligt rund xo tvingade han o träna hemma ett tag o han gick ner i vikt :D sen började han även gymma med sina vänner men sen började skolan (jobbet osv) o då slutade han gymma o nu e han uppe vid 90 igen :( Ska få han o gilla gymmet igen x)

stats