JANINAS

Pappas tur att va framtung

Igår provade vi ha lillan i bärselen för första gången. Det gick jättebra! Hon satt så bra där och Daniel tyckte mycket mer om denna Babybjörn Active som vi har nu, än den gamla Babybjörn som vi hade med Nicolina. Denhär ger ett väldigt bra stöd åt ryggen och både ser och känns mycket säkrare. 

På bilden ni ser ovan provar Daniel bärselen före vi åkte in till stan. Det är ju mycket enklare att ha henne sådär än att behöva ta med vagnen varje gång man ska gå i någon klädbutik, för igår skulle vi inte bara handla mat utan även mer kläder i storlek 56 åt Joline. Hon har redan vuxit ur nästan alla kläder i storlek 50, vilket vi inte var beredda på med tanke på att Nicolina kunde ha 50 ännu när hon var 2 månader. Hon växer snabbt vår minsting!

Hur som helst så kom vi hem med fem bodys, två pyjamaser och ett par byxor. Från H&M och Lindex. Om ni vill så kan jag visa lite senare. 

Nu ska jag se om lillan har vaknat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Maria: Jag tycker väldigt mycket om loppis och köper nog gärna därifrån om jag hittar något i bra skick.

 2. Maria

  Brukar ni köpa loppiskläder åt barnen?
  Mycket miljövänligare än att köpa nya kläder som de direkt växer ur och sedan innehåller nya kläder ganska mycket kemikalier som inte tvättas ur förrän efter många tvättar. Inte så bra för bebisar kan jag tro :)

 3. Sofia-mamma till Vilja och bf 28/3-12

  Jag har köpt mest kläder i 50 för Vilja var så liten,hoppas jag inte får en stooor bebis ;)

  Angående bärsele,ska ni bära mycket så måste jag få tipsa om en Ergo eller annan ergonomisk sele för bebisar belastas fel i babybjörn då dom inte sitter i rätt ställning. Finns massa fina selar om du googlar! :-) Jag ska varva med en ergo och sjal. :)

stats