JANINAS

PåskpysslaVi är i Nykarleby ännu men kommer åka hem till Vasa ikväll (ska skriva ett inlägg om situationen i nuläget nångång snart). Finvädret fortsätter och på förmiddagen var vi ut en timme och lekte på gården. Solen lyser så starkt nuförtiden så det känns konstigt att snön inte börjat smälta än. Våren skulle gärna få komma nu!

Innan vi gick in plumsade jag iväg in i skogen bakom gården och plockade videkvistar, eller vad det nu är. Ser ingen skillnad på buskarna, haha! Joline följde förstås efter och tappade balansen och rullade ner för en sluttning och fick en massa snö i ansiktet. Inte lätt att va liten och nyfiken!

Efter att vi ätit lunch och jag lagt ut Joline blåste jag ur några ägg som Nicolina fick pyssla med. Hon åker till Umeå med sin mormor nu på torsdag och är där till måndag, så vi firar påsken utan henne. Hon kommer nog ha det jättebra, de kommer bo hos hennes gammelmormor som hon inte träffat sen sommaren. Kan bara föreställa mig hur mycket hon saknat Nicolina!

Påskpysslet ni ser på sista bilden tog Nicolina med till grannen när hon gick för att hälsa på henne. Strax efter att hon gått dit kom de tillbaks för att meddela att de tänkte åka iväg med sparken en bit. Så nu är jag ensam hemma tills endera Joline vaknar eller Nicolina kommer hem. Önskar att jag kunde säga att jag inte vet vad jag ska hitta på, men som det ser ut på köksbordet efter pysslandet så har jag nog tillräckligt att göra ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Haha, brukar lätt bli lite lagom stökigt efter pyssel ;) Men himla duktig hon är! Jag hade inte gjort det bättre själv vill jag lova! Kreativt! :)

stats