JANINAS

Plötsligt händer det

Loggade in på Campadre tidigare ikväll, bara för att kolla läget. Har inte varit inne där på eeevigheter (märktes på mina adressuppgifter som jag fyllt i när jag bodde hemma hos mamma..) och råkade hitta ett par bra vinterskor åt Nicolina. Har menat köpa nya så länge för de hon har (fjolårets) kommer bli för trånga när hon behöver ha ullstrumpor. Nedsatta från 99 till 59 euro, jättebra tänkte jag. Kollade de andra kampanjerna och hittade ett par stövlar som jag funderat på förut som också var bra nedsatta. Till våren behöver hon nya så ner med dem i varukorgen också.

Klickade mig till kassan och förstod först inget när det stod att mitt saldo där var 517 euro och att jag får -77 euro rabatt på min beställning. Alltså hela beställningen. Gick till min sida och kollade, och där stod det samma sak. Vågade inte tro att det var sant, så jag slutförde beställningen i alla fall och på orderbekräftelsen stod det att köpet blev sammanlagt 0 euro. Saldot låg nu på 440 euro.

Har knappt fattat det ännu! Tack vare att jag varit medlem där så länge och bjudit in folk för länge sen som shoppat där mellan varven har jag tjänat ihop en jäkla massa pengar att shoppa för. Behöver väl inte säga mer än att jag lär kika in där oftare än typ en gång vart fjärde år från och med nu. Har ju några hundringar ännu att spendera. Hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats