JANINAS

POFF sa det bara

Det blev inget mammabloggevent för mig igår, mådde så illa hela dagen så jag hade ingen lust. Dessutom har jag blivit förkyld och har sovit riktigt dåligt inatt, inte kunnat andas med näsan. Tycker jag känner mig mer frusen än vanligt nu också, ifall jag får feber nu så blir jag galen, allvarligt! Vi ska ju ha egentid imorgon jag och Daniel, åka till Vasa och ha en stressfri dag och då ska jag va frisk och må bra. Sådeså.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Jag måste börja med att säga ett stort GRATTIS! Jag tycker det är SÅ kul att det är en tredje på väg. Det ska bli superkul att följa din graviditet. Jag började läsa din blogg när Joline var liten bebis, men nu ska det som sagt bli väldigt roligt att följa hela graviditeten!

  Jag läste inlägget om stolta Nicolina, så himla gullig! Kan tänka mig att hon springer runt som en liten hjälpreda hemma. Hon verkar vara så duktig och förstående!

  Jag håller tummarna för att du ska må bättre under graviditeten! Kan inte vara lätt/kul att gå runt och må dåligt hela tiden i nästan 9 månader. Jag har själv aldrig varit/är inte gravid, så jag vet inte hur det är, men jag kan tänka mig att det är väldigt påfrestande.

  Du har förresten en kanonfin blogg!
  KRAM

  JANINA SVARAR: Tusen tack snälla du! Jag vet själv hur spännande det är att följa någon annan när de väntar, så jag ska göra mitt bästa att uppdatera så bra som möjligt :) Det är ju roligt för mig själv också att kunna gå tillbaks i arkivet och läsa sen. Kram!

 2. Hanna

  Åhh! Den bara växer och växer! (Inte så oväntat kanske, men ändå. Jag menar. Hey, sometimes it’s ok to state the obvious – right?). Håller alla tummar för att du kryar på dig och mår bättre imorgon, egentid är viktiga grejer! :) Kram!

  JANINA SVARAR: Visst gör den! Upplever att den är större än ”vanligt” nu också, men det är väl inte så konstigt med tanke på att det är tredje :) Tack! Kram

 3. Linnéa

  Krya på dig! Hoppas ni får en fin dag tillsammans imorgon :)
  Så kul att följa denna graviditet förresten! Tack för en bra blogg! Alltid lika kul att titta in här :)

  JANINA SVARAR: Vad roligt att du tycker det! Hoppas du ska trivas här i fortsättningen också :) Kram!

stats