JANINAS

Precis som alla andra dagar

Idag har vi inte gjort något speciellt alls.
Bara varit inne, vi struntade i vår dagliga promenad eftersom Nicolina är förkyld, så förhoppningsvis blir hon snabbare frisk nu.
Förresten så var mamma hit på förmiddan, hon hade inte möjlighet att komma hit på Nicolinas födelsedag, så hon kom och gratulerade henne nu istället. 
Det börjar gå mot + grader och jag undrar om det inte regnar lite? Tror jag aldrig varit med om + grader den 28 december, men det förvånar mig faktiskt inte. 

Det är bara 17 dagar kvar tills vi sticker iväg till Thailand, och imorgon tänker jag slänga våra dödskalle handdukar i tvättmaskinen. Skönt att få det mesta färdigt i god tid, så är det bara kläderna och sånt som ska packas de sista dagarna. Även om jag packat lite redan så kommer jag dra ut allt och packa igen, det ska också strykas och funderas vilka kläder jag verkligen behöver ta med mig. Vill inte ta med för mycket heller, eftersom jag lär shoppa en del där, som ska rymmas med i väskan hem. 

Nu ska jag slå mig ner i soffan bredvid Daniel och se ett avsnitt av Heroes eller OC .. vi får se vilket det blir.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats