JANINAS

Quick update

Först nu har jag lyckats fixa mig för dagen, man blir lätt lite lat när man är mammaledig.
Eller, jag vet inte om lat är det rätta ordet, men man vänjer sig rätt fort vid att vara utan smink och gå runt i myskläder hela dagarna, och det får man göra! Man ska njuta av ledigheten, när man väl är tillbaka i skola/jobb så lär man nog sakna tiden hemma tror jag. 

Jag tror faktiskt att jag lyckas få upp bilder på lägenheten ännu idag, måste bara vänta på att solen har vandrat runt till andra sidan av huset så att jag får ta bild av vardagsrummet, det ser mycket bättre ut när det är ljust.
Köket och sovrummet har jag redan bild på.  

Daniel ska tillbaka till skolan klockan 15, före det har vi tänkt gå ut på en promenad. 
Så nu ska vi klä på oss och bege oss ut i det friska höstvädret! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats