JANINAS

Rådgivningsbesök vecka 34+0

Imorse hade jag tid till rådgivningen igen. Jag är dit en gång varannan vecka nu och så småningom blir det en gång varje vecka.

Allt såg fint ut, järnvärdet stiger sakta men säkert så idag låg det på 113 (109 för två veckor sen innan jag började äta Hemofer PLUS). Babyn vaknade till när jag la mig ner för att mäta magen, så idag hade hon samma snabba och fina puls som hon alltid har haft, 150+, och livmodern har växt 2 cm sen förrförra veckan och ligger nu på 29,5 cm.

Jag själv har ökat 525g/vecka så nu har jag gått upp sammanlagt 10,4 kg sen före graviditeten.
Och såhär bra följer jag min egna kurva..

Nu ska jag göra en fruktsallad åt mig och passa på att vila lite framför tv’n så länge Nicolina sover middag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Hej! En fråga, du hade visst köpt en Didrikson halare åt Nicolina? Vilken nummer köpte du? Undrar för att jag själv har också köpt en åt min 3 åring, men är lite fundersam om jag borde ha tagit en nummer större. Bra blogg annars :)

 2. Janina svarar

  Anonym: Vi valde att ta reda på könet med både Nicolina och babyn, av den enkla orsaken att det är enklare att köpa allt då. Så tråkigt att bara köpa saker i neutrala färger tycker vi, och det är nog tillräckligt spännande att vänta på bebisen även om man vet könet.

  Folk frågar mig varför vi ville veta, och jag förstår inte varför man INTE vill veta :) Alla gör som de själva tycker känns bäst!

 3. Anonym

  Hej! Jag undrar varför ni ville veta könet på bebisen? :) Tog ni reda på det med nicolina också? Varför valde ni i så fall att ta reda på könet på bebisen då? :)

 4. Anonym

  Vad härligt att se magen växa. Jag är bara i v.12 så jag väntar på kulan ;) Härligt med en "liten" mage (fast din mage ser inte så liten ut på dig! Men du är ju så liten också,kanske därför) Jag hoppas jag inte blir lika stor denna gång,hade sf mått 39,5 i v.36. :)

stats