JANINAS

Rådgivningsbesök vecka 41

Allt var bra på dagens kontroll. Fina hjärtljud, SF-måttet hade dock inte vuxit alls sen förra veckan men det beror förmodligen på att bebis ligger ännu lägre ner nu. Barnmorskan sa att hon ligger så lågt så jag nästan sitter på hennes huvud, och det känns! När vi skulle gå till bilen idag var jag tvungen att stanna flera gånger och ta små babysteg, jag trodde seriöst att jag skulle kissa på mig eller att hennes huvud skulle titta ut. 

Vi bokade tid till nästa vecka, och det blir sista kontrollen hos MVC. Har jag inte fött om 13 dagar blir det överburenhetskontroll och dagen därpå igångsättning. Nu känns det verkligen som att det faktiskt inte kommer hända något av sig själv denna gång heller, så jag siktar in mig på att jag är gravid 14 dagar till så behöver jag inte bli besviken, och tiden känns inte så oändlig. Visst skulle det vara häftigt om bebis faktiskt fixar det på egen hand (!) men som sagt så verkar min mage vara en väääldigt skön plats, och vill hon stanna kvar så länge det går så är det bara att njuta av närheten som man bara kan få när de ännu ligger i magen :)

Lite nytt till bebisen ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats