JANINAS

Redo för äventyr

Såhär fin var Nicolina när hon skulle åka till Powerpark med sin farmor, farfar och kusiner. Väskan har hennes moster sytt själv, och i den hade hon en hårborste, diadem och ombytes leggings. Redo för en dag på nöjesparken!

Jag och Joline har några timmar för oss själva så vi har tänkt gå ut på en promenad och posta ett paket. Hon är rätt trött nu så hon ska få sova i vagnen. Sen fick jag veta att jag inte alls ska jobba på midsommar för tydligen har det stället jag städar stängt då och vill inte ha nån städning. Så ifall vi får skaffat barnvakt får jag jobba imorgon istället, annars är jag ledig enda till måndag. Känns mysigt förstås att få vara ledig hela helgen, men lite extra lön skulle inte sitta helt fel när jag ska till Sverige i juli.

Nu orkar inte Joline vänta på mig längre så nu går vi ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats