JANINAS

Regn ute, mys inne

Regnet har öst ner hela dagen, så vi har bara varit här hemma. Nicolina är den som är i störst behov av utevistelse varje dag, och det får hon i förskolan så sånahär dagar behöver jag inte ha dåligt samvete ifall vi inte går ut. Joline blir inte lika lätt rastlös och är mer en sån som glider runt hemma och leker i rummet, och är det något hon inte tycker om så är det regn, vind och kyla. Så hon har inget alls emot att stanna inne och mysa när det är dåligt väder.

Så det är precis vad vi har gjort, hela dagen. Efter att vi hämtat Nicolina lekte barnen non-stop tills de hade duschat ikväll 19:30. Då ville de se barnprogram en halvtimme innan de skulle sova. De har faktiskt blivit mycket mindre intresserade av tv’n den senaste tiden. Förut blev de väldigt lätt uttråkade och ville se nån film, fick de inte det så blev de skrik och gråt och sura miner tills läggdags typ. Nu verkar de inte ens tänka tanken på att se på tv, istället leker de största delen av dagarna och vissa dagar kommer de överens precis hela dan. Idag var en sån dag, och det känns så bra att se och höra hur roligt de har tillsammans. Jag tror det till stor del beror på att Joline blivit äldre och mer på samma nivå som Nicolina, hon förstår bättre och pratar tydligare. Självklart är det roligare att leka med nån som förstår sig på leken och som pratar. Att de betyder mycket för varandra är uppenbart 

Vi försökte ta några mor och barn bilder också, men det är inte så enkelt som det låter. Haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Jag minns inte hur längesen det var sedan du och Daniel flyttade isär ett tag. Hur hittade ni tillbaka? Var det kärleken eller andra faktorer som gjorde att ni beslöt att flytta isär/flytta ihop? Jag antar att det blev bättre efteråt eftersom ni lever tillsammans nu.

    Kanske har du skrivit inlägg om detta innan men vet inte hur jag ska hitta det i så fall.

    Kram!!

stats