JANINAS

Regnig måndagJag började morgonen med att ta blodprov. Dags att kolla sköldkörtelns värde igen, nu återstår det bara att orka ringa till Vårdcentralen och fråga hur svaret såg ut. Min läkare har inte ringt ännu så förmodligen är det inte så allvarligt. Jag har underfunktion och det har inte blivit helt återställt efter graviditeten. Strax efter förlossningen steg det och blev överfunktion, och i april när jag senast tog blodprov visade det sig att det hade blivit för lågt igen, så jag hoppas det är stabilt nu och att jag får ta en hel tablett Thyroxin alla dagar i veckan. Det är så jobbigt att hålla på och halvera dem tycker jag. Hehe.

Sen efter det har vi hunnit vara ut till parken, och det var ju himla tur att vi hann med det för när vi kom hem började det regna, och har regnat sen dess. Barnen åt mellanmål när vi kom hem och sen la jag ut Joline att sova sin eftermiddagsvila, och jag skulle så gärna trängt in mig bredvid henne i vagnen. Så mysigt att sova i frisk luft och till ljudet av regn som smattrar mot fönstret.

Skulle jag inte ha bakat kakor igår kväll så skulle jag göra det nu. Jag är trött och har huvudvärk, och vill bara göra något mysigt och lagom underhållande. Nicolina underhåller sig själv riktigt bra i alla fall, bygger lego och grejer. Så skönt att slippa höra på gnäll och trots när Daniel jobbar kväll, när man är slut i huvudet och när vädret suger.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hejsan!
    Vill bara uppmuntra dig till en jättebra blogg! Hittade dig för några månader sen och har följt din blogg varje dag sen dess. Tycker det är så spännande att läsa om din lilla familj och era vardagsbestyr! Sen har jag en liten fråga. Såg bordet och stolarna du har på din balkong på bilden ovan och undrar var du köpt dem? Tyckte de såg så himla fina ut och jag skulle vilja ha något liknande till min balkong :) Tack på förhand!

stats