JANINAS

Regnväder & datorshopping

Bröstmjölken börjar sakta men säkert ta slut, jag ammade igår morse och först nu var jag tvungen att amma igen.

Hon brukar bara börja leka med tuttflaskan när jag ska ge ersättning, men nu har hon börjat skärpa sig och igår kväll drack hon mestadels faktiskt.

Just nu sover båda mina älsklingar.
Nicolina tog min plats, t.o.m. min kudde så jag steg upp och åt frukost. Idag kommer storasyster Josefin till stan och ska köpa sig en ny dator, hon ville ha med sig Daniel som hjälp (han är ju datanom) så vi ska först in till stan och gå runt lite där, sen hoppar vi i bilen och far till Stenhaga på datorshopping.
Jag skulle också vilja ha en egen bärbar dator, men med tanke på min ekonomi så hamnar nog en sån pryl ganska långt ner på min ”måste ha” lista.
Idag ska jag lägga mina pengar på något så viktigt som mer kläder åt Nicolina, hon behöver en varmare mössa som går att knyta under hakan, mer varma strumpor och några fler byxor och tröjor. Att bebisar växer fort är ingen myt!

Villa avslutning firar vi hemma i Oravais, efter dagens shopping packar vi våra väskor och åker hem.
Vi ska bo hos mamma alla tre, mysigt mysigt! Ikväll när Nicolina somnat så far jag och Daniel ut och ser om något händer på byn, vilket inte är så trovärdigt men man vet ju aldrig!
På södag vill vi hälsa på Hanna och Tobbe som har skaffat egen lägenhet, men jag har ännu inte pratat med Hanna så vi får se om det passar för dem :)

Och inte att förglömma de tre supersöta kattungarna där hemma, de har just öppnat ögonen och kan bara krypa lite ännu, så nu har jag nog fullt upp resten av helgen! Fullt upp med att goooosa.


Bilden är tagen från Google, men de ser typ precis ut sådär!! :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats