JANINAS

Resultatet

Såhär blev håret, och jag är jätte nöjd! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Javisst kan man färga håret när man är gravid! MEN när man färgar håret sugs alla ämnen i färgen upp av kroppen, genom huden i blodomloppet. Det tar någon dag innan gifterna går ur kroppen och blodomloppet. Det är inte fråga om några livsfraliga mängder, men tål att tänkas på att inte färga håret för ofta.
  Däremot slingor kommer ju en bit från hårbotten och därför är det "säkraste" färgningen när man är gravid.
  P.g.a. alla hormoner kan håret också reagera annorlunda på färger än vad det gör i vanliga fall, men det är en helt annan historia… :)

 2. Janina svarar

  Elin: Jag svarade på samma fråga i inlägget före det här :) JAG tror inte det kan göra så stor skada på barnet om man färgar håret, jag har bara hört att man ska undvika blondering men när jag väntade Nicolina var jag nog till frissan och gjorde blonda slingor flera gånger. Om det var väldigt skadligt för barnet skulle det nog stå på hårfärgsförpackningarna, och man skulle även troligtvis läsa om det lite här och var och barnmorskan kanske skulle varna en om det. Så det är nog ingen fara! Man vill ju inte gå med utväxt i 9 månader heller, det blir nog en jävla ful utväxt isåfall ;)

 3. Elin mamma till mimmi och bebis i magen.

  Hej, skadar det inte barnet att färga håret när man är gravid? färgade själv håret nu när vi väntar på lillebror? undrar bara, älskar din blogg!:)

stats