JANINAS

Ribs from H&M

Det här är det senaste jag köpt till mig själv i klädväg. Det är inte ofta jag köper något till mig själv kan jag lova, men den här toppen gillar jag riktigt mycket. Som några av er kanske redan märkt så älskar jag döskallar och har gjort det i måånga år, så nu när det är lite modernt med sånt (visst är det det? Jag är så dålig på mode) så vill jag köpa typ varje plagg. Finns även i rosa och vit, för endast 9,95 euro (99 kr).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannike

    Överlag så är det t-shirtar och linnen med olika tryck som gäller i vår & sommar. Så de där var ett jätte bra köp. Den får jag nog spana efter nästa gång jag besöker H&M ;)

  2. Anonym

    Döskallar var ju hetaste mode år 2006, men kanske det kommit tillbaka igen? Är också ganska dålig på mode…

    JANINA SVARAR: Tycker jag har sett så mycket döskallar och sånt ute i butikerna, meeen det behöver ju inte höra till modet för det!

stats