JANINAS

Rund & go

Såhär ser min mage ut idag, vecka 39+6, eller vecka 41. Går visserligen in i den veckan först imorgon, men magen hinner knappast ändra så mycket tills dess ;)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin-20år, fru, mamma & gravid

  Sv. Jag gick okså till Kyrkoesplanaden och så var jag på överburenhetskontroll 12 dagar över tiden, på en fredag, och fick tid för igångsättning först på måndag. Men det kom igång av sig själv 6 timmar före det så ingen igångsättning behövdes;) Kan hända att de inte sätter igång en på en helg om det går att undvika… Men lycka till när det sätter igån, hur det än sätter igång:)

 2. Sara

  din blogg är den enda mammabloggen jag läser, du skriver bra och det är intressant att läsa om ert liv! lycka till med förlossningen, hoppas allt går bra :)

 3. Anonym

  hej! Jag undrar lite om du använde mammaleggings/ strumpbyxor eller bara vanliga? :) Om du har mamma leggings eller strumpbyxor var har du i så fall köpt dom? :) Väntar med spänning på att din lilla tjej i magen ska titta ut! Lycka till med förlossningen sen!

 4. Lovis

  Oooj, nu är du stor!
  Även jag följer din blogg "slaviskt" varje dag. Vet inte riktigt varför man blir så beroende av din blogg, men något är det då! Kanske för att du är så naturlig i din blogg och inte gör dig mallig över att bloggen blvit stor och att du blir som en förebild som mamma. Själv väntar jag mitt första barn och är 19 år :)
  Hoppas bebis kommer ut snart, är jättenyfiken på naaamnet :D
  Kram

 5. Wendy

  Jag klickar in mej hit slaviskt flera gånger om dagen och bara väntar på ett inlägg om att de dags :)
  De vardagsspänning att läsa om dig å dihe dagarna före!

stats