JANINAS

Så mycket roligt på gång

Ååh va mycket roligt som händer i mitt liv just nu! Bloggträffar, planer, födelsedagar och nu detta. Jag har blivit inbjuden på ett event som ordnas av Carro och Homefun, en VIP kväll i butiken och dethär är nog SÅ min grej så ojoj! Ett sånt här event har jag suktat efter länge. High five till Carro som kom på en sånhär rolig idé!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pamela

    Låter som ett kul event! Var faktiskt in och kikade till homefun idag, om jag skulle hitta nåt på flyttrea innan de flyttar in till stan. De har så mycket fina kläder mm. Strax intill finns ju leklandet maxifun, testat det än? Är säker på att dina tjejer skulle trivas där! ;)

    JANINA SVARAR: Nej det har vi inte testat ännu :) Vi har ju Swingeling här i stan som är rätt likt (vad jag har förstått) och det äääälskar tjejerna! :)

stats