JANINAS

Så sant som det var sagt

”Hej!
Har läst din blogg ett tag och måste säga att du verkar vara en jättefin människa och mamma. Jag blir så arg när jag läser att du skulle vara egoist och att det som händer händer för att du är en ung mamma. Att ta det beslut du tagit visar att du fortfarande sätter dina barn i första hand.
Jag är 33 år, mamma till en 1- och en 3 åring, flyttade med dem för 4 månader sedan, jag börjar hitta mig själv igen. Jag är inte en ung mamma men förlorade mig själv och flytten är det bästa jag gjort, barnen mår mycket bättre, de har en glad mamma som orkar och det har inte med åldern att göra.
Lycka till med allt och du gör helt rätt!”

Thank you!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bitte

  Men herregud, jag håller med det du skrev och med Magnolia här ovan. Det är så himla lätt att döma andra, speciellt för vad man läser i en blogg – och folk väntar sig att man ska lägga ut allt om sitt privatliv. Det finns så mycket saker som inte står där, som andra inte förstår eller behöver förstå.

  DU är expert på ditt liv, ingen annan. Stor kram, fortsätt följ ditt hjärta.

 2. Magnolia

  Det är så lätt att hitta ett fel och peka finger, men ingen har gått i dina skor och ingen behöver döma dej för dina val. Det är ditt liv och du lever det bara en gång. Kram!

 3. Alexandra

  Hejsan! Jag är dålig på att kommentera, men tänkte för en gångs skull göra det eftersom jag varit med om nästan samma sak. Blev mamma som 17åring, flyttade ifrån pappan som 20 åring, men några månader senare flyttade vi ihop igen. Nu har vi varit tillsammans över 10 år och det går hur bra som helst. Tycker båda två att ”pausen” var nödvändig och tycker det var ett jätte bra beslut, annars skulle vi inte ha ett sådant förhållande som vi har idag. Lycka till, det ordnar sig nog med tiden :) Kram!

  JANINA SVARAR: Tack! Det här känns tryggt att läsa!

stats