JANINAS

Så var den helgen förbi

Här ovan ser ni några instagrambilder från helgen. Josefin var här på fredagkväll och då bakade jag en choklad/bananpaj. Daniel ääälskar den, jag tycker den är lite väl söt. Nu ikväll har vi hämtat hem Nicolina. Hon har haft det bra hos sin mormor, som vanligt. Men stackars frassen Travis hade fått sina morrhår friserade! Hur är det med morrhår, de växer väl ut igen right?

Annars går packandet bra. Har redan fått nog och då är inte ens hälften klart, men så är det ju alltid! Bara att fortsätta tills allt är färdigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny2

  På en del hundraser klipper man ju av morrhåren med flit, fast de kanske inte behöver sina morrhår lika mycket som katter? Men de växer nog alltid ut igen.

 2. Anonym

  de växer ut tillbaka. syrrans dotter och son tyckte det var snällt att frisera kattens morrhår, katten var inte av samma åsikt. katten vägrade gå in i lådor och i trånga skrymslen en tid efter detta ”ingrepp” :)

 3. Caroline

  Våra katter har varit med om det några gånger av av mina syskon och mig. Men katterna tappar ju även sina morrhår och byter ut dem så de växer nog :)

 4. Ida

  Min dotter klippte av mårr håren på vår frass när hon var i nicolinas ålder,å på han växte dom no ut men dom blev gråa så halva va vit från tidigare å andra halvan grå.

 5. Mamma/mormor

  Jag googlade om morrhåren…stackars Travis…

  ”Morrhår är extremt känsliga eftersom de är nära sammankopplade med nervsystemet. Alla skador på morrhåren förorsakar katten obehag, och den kan bli förvirrad och desorienterad. Frisera inte Morrhåren och tvätta dom inte, katten håller dom rena själv.
  Dem kommer dock att växa ut.”

stats