JANINAS

Saknat mig?


Det blev visst en ofrivillig bloggpaus, och oh man vad jag har haft bloggabstinens! Förstås när jag inte kunnat göra annat på datorn än kolla bilder, haha. Internet har nämligen varit borta sen i söndags, och Daniel har inte heller haft internet på sin telefon. Sådär typiskt vår otur att det försvinner på både dator och telefon samtidigt. Jaja, nu är det igång igen i alla fall och vi vet inte riktigt vad som var problemet. Sånt händer!

Här ovan ser ni några bilder från dagarna som gått. Det har varit värsta värmeböljan idag men så började det regna och då sjönk temperaturen. Det tycker jag är ganska skönt, för när det är varmare utomhus (vi har 25-26 grader hemma hos oss varje dag nu på sommaren) än inomhus och Joline är alldeles blöt i håret fastän hon bara har blöjan på sig, då känns det lite jobbigt. Om inte luften skulle vara så fuktig skulle det få vara varmt, men det blir ju något helt annat när det är kvavt. Man blir så matt bara man går utanför dörren.

Nog pratat om vädret. Som ni kanske ser så har Joline odlat horn. Hon har lyckats falla och slå pannan på samma ställen TVÅ gånger (fyra sammanlagt!) och nu har hon dessutom börjat försöka släppa taget helt när hon står upp. Den där lilla damen tror nog hon kan mer än hon verkligen kan, men det är ju en bra egenskap förstås.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hahha, gud vad jag älskar bilden på Joline! Både lite skojig min hon fick till där samtidigt som den är skitsöt! :D

  2. Fammo

    Hornen till trots ser damen väldigt glad å nöjd ut å i dagens samhälle ska man ha horn! Plågsamt dock att skaffa dem på detta sätt!

stats