JANINAS

Sånt som gör en glad

image

Städar just nu ur min garderob. Jag har nämligen bokat bord på ett loppis nästa månad, sådär passligt inför vår flytt i slutet av november. Dessa kommer jag dock INTE sälja. Hur kan man ens glömma att man har ett par såhär snygga kängor?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Orvasbo

    Hej, ja undra vilket loppis du tycker e bäst att sälja saker vid? och vad e dina bästa tips på då du säljer? Ja har nämligen funderat på att hyra ett loppisbord på fyndis för första gången, så nu undrar jag om du har nå tips till en oerfaren försäljare ;)

    JANINA SVARAR: Jag har sålt på Fyndis och Ewa&Adam, och jag tycker att det sålde bättre på E&A. Men det är nog olika varje gång man säljer, så man ska väl nog ha sålt många gånger innan man kan säga vilket som e bättre! Mina tips är att inte ha för höga priser och gå dit helst varje dag och ordna upp på hyllan. Sen om man säljer t.ex. barnkläder i många olika storlekar kan man lägga t.ex. storlekarna 50-62 i en korg, och 68-92 i en annan och märk korgarna med vilka storlekar där finns så folk vet var de ska kolla :) Lycka till!

  2. Anna

    De där är verkligen galet snygga, så jag undrar också hur tusan du kunde glömma bort dem? ;) hehe.

    JANINA SVARAR: Jaadu ;) Så går det när man bara går hemma och inte behöver va snygg ;)

stats