JANINAS

Setback

Det blev en ofrivillig paus från gymmet när Daniel stack iväg till Polen och sen när det blev strul med min medicin och jag blev deppad så hade jag ingen energi eller motivation att gå ut på promenader heller. Så nu har jag gått tillbaka några steg känns det som. När jag mår dåligt orkar jag inte bry mig om maten heller, då äter jag det jag är sugen på för om jag inte gör det då blir jag bara ännu mer irriterad. SUCK! Jag som hade kommit igång så bra.

Men vi tar nya tag! Tänkte skutta iväg på en promenad med barnen men så tänkte jag om. Jag blev riktigt förkyld igår (tack Joline för basiluskerna) och är fortfarande så pass förkyld så att min näsa stockar igen ifall jag inte använder näsdroppar. Hostar gör jag också. Där ute stormar det och det är bara 13 grader. Jag steg upp klockan 04 och har jobbat 7,5 timmar så KANSKE jag borde ta det lugnt ikväll istället och vila min stackars kropp.

Måste lära mig att det är okej att ha sämre perioder ibland. Bara att ta nya tag när jag är frisk. Jag har ju hela livet på mig! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats