JANINAS

Sista dagen sjukskriven

Idag är det min sista dag som sjukskriven. Känns lite nervöst eftersom jag fortfarande mår väldigt illa vissa dagar och inte är säker på hur jag kommer må när jag ska börja stiga upp 5:30. Som tur jobbar jag bara 5,5 timmar per dag nu i början åtminstone så min jobbdag tar slut redan vid 12:30. Känns bra att jag kan äta lunch här hemma i lugn och ro och att jag slipper köra 40 minuter till och från jobbet, jag har nämligen blivit flyttad så jag får jobba här i närheten.

Daniel jobbar kväll igen denna vecka så nu håller vi på att göra oss färdiga att gå ut. Vi ska ta med barnen till en pulkbacke, så härligt när det kommit mer snö! Nu får det gärna hållas på minus resten av vintern.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ~

    wow vilka vackra ögonfransar!
    vad använder du för mascara? böjer du dina ögonfransar? :)

    JANINA SVARAR: Tack! Joo jag böjer dem och använder Maybelline’s Colossal Cat Eyes :)

stats