JANINAS

Sista oktober

På promenaden idag slog det mig mittiallt att förra årets halloween, så sov vi i vår gamla lägenhet hela helgen (vi bodde i Oravais över helgerna innan Nicolina föddes), på lördagsmorgonen var vi ute på promenad, och då hade första snön kommit under natten. Det var precis likadant väder som det var idag! Det mysiga var ju att i år så hade jag inte Nicolina i magen, utan i vagnen framför oss :) visst var det jätte mysigt att ha henne i magen också, men så mycket mysigare att få pussa på hennes kinder när man vill, och krama om henne och få ett sött leende tillbaka :)
Förra året när vi kom hem från promenaden så bakade vi en kladdkaka, Daniel mindes att det var roligt :)

Ikväll har vi varit på en kort promenad för att köpa mjölk och gröt åt Nicolina, men vi kom 10 minuter för sent så vi var tvungna att åka iväg ända till ABC. 
När vi kom hem badade vi Nicolina, hon tyckte det var jätte roligt och plaskade vilt, sen klippte jag hennes naglar och så fick hon som vanligt, två majsbågar :)
Just nu är Daniel i sovrummet och nattar lilla skrutten. Jag tror att han är lite avundsjuk när hon har så lätt att somna i min famn, så han försöker få henne att somna i hans famn också ;) hihi. 
Jag har diskat och städat undan så det är riktigt fint här, ljus har vi tänt och nu är frågan, ska vi se någon film eller bara mysa framför tv’n? Det verkar inte komma något bra men vi har ganska lätt att få världens tråkigaste program att bli roligt, vi har så dålig humor båda två ;D

Vi får se hur det blir, hur som helst så är jag säker på att det kommer bli mysigt! <3


Bild från dagens promenad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats