JANINAS

Sista rådgivningsbesöket

Godmorgon världen!

Sista rådgivningsbesöket idag klockan 15, nästa måndag blir det överburenhetskontroll och dagen efter blir det igångsättning, ifall det inte startat av sig själv före. Här i Vasa har de som tur 12 dagars övertid som max, det fick jag veta säkert igår när jag ringde BM för att försäkra mig om att jag inte måste vänta längre (jag har börjat må så illa och sova så dåligt).

Så max 7 dagar till (kaaanske 8) är jag gravid, och alla ni stressapor där ute kan lugna ner er! Orkar jag vänta så orkar nog alla andra det också ;) Det är faktiskt mer vanligt att gå över tiden än att föda före eller på BF. Och jag tror inte det finns någon i hela världen som är mer otålig än mig just nu, i alla fall inte när det gäller bebisen som ligger i min mage.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Duktig av dig att försöka hålla ut, å andra sidan inte så mycket att göra åt saken. Det viktigaste är att hon kommer ut när hon känner för det och att hon mår bra! :) Lycka till när hon väl vill ut! Kram

  2. Anonym

    Va jobbigt att få gå över tiden. Min svägerska gick tolv dagar över tiden och det slet verkligen på henne. Hoppas att din lilla skatt kommer snart! Själv har jag bara 19 dagar till bf men kommer säkert gå över jag också, hehe.

  3. Elin

    Jag drömde om er inatt :) Du födde er lilla dotter i helsingfors (? är inte själv heller från helsingfors) och därefter kom även två små pojkar ut.. alltså ni fick trillingar! ;) Daniel frågade nog lite skeptiskt av barnmorskan hur de inte har sett två till på ultraljudet men hon svarade bara att "så kan de gå ibland" :D En till rolig sak var att jag och min storasyster var med er hela tiden:P Tänkte jag måste dela med mig av drömmen då den var lite lustig! :) Lycka till med allt nu! Kram

stats