JANINAS

Sitter i skolan och väntar på…

Sitter i skolan och väntar på att få skriva prov i engelska.
Vet ni, jag tycker det är jätte roligt med engelska prov och förhör, det är det enda skolämne som jag känner att jag verkligen kan, och har chans att få fullpott i. Det är det enda provet som jag inte behöver läsa på, utan vet att jag klarar av eftersom själva ämnet är så jäkla uppenbart.

Skit samma om jag inte kan finska, det språket behövs ju bara i 1 land ändå. Jag kan engelska och det ämnet kan man använda i alla länder :) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Tyvärr funkar inte engelska överallt fastän man tror det. Men kan man engelska, spanska och franska så borde man klara sig. Men engelska på många ställen iaf :)

stats