JANINAS

Självständighetsdagen

Idag är det Finlands självständighetsdag, de allra flesta är lediga och butikerna är stängda. Jag har hunnit njuta av en mysig frukost och kollat på när Daniel installerat vår nya tvättmaskin. Äntligen får vi kasta ut den gamla som inte bara varit oförmögen att tvätta kläderna rena, men som dessutom lagt på lite egna mörka fläckar som aldrig gått bort. Har barnen fått en simpel fläck har den inte gått bort, så alla kläder har varit förstörda efter ett tag. Men nu är det äntligen slut på det! Älskar att den nya tvättmaskinen har ett speciellt program för just babykläder, med hög temperatur och extra sköljningar så inget tvättmedel finns kvar som kan irritera. Perfekt åt både Joline med sin känsliga hud och den kommande babyn.

Det har snöat mycket både igår och inatt och håller fortfarande på, så idag ska vi ut och leka i snön och kanske gå ut på en promenad med barnen i pulkorna. Ska testa ta bort Joline’s middagsvila när hon är hemma för senaste tiden har hon haft svårt att somna både på dagen och till natten. Man hinner göra så mycket mer när man inte måste planera in hennes vila mellan 13-15, speciellt bra är det ju nu på vintern när det blir mörkt så tidigt, så hinner man gå ut efter lunchen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Tack för ditt svar. Vi köpte en Samsung 7kg frontmatad, så kan hoppas det blev rätt. hehe. Det stod iaf att det fanns program för babykläder. Riktigt överkomligt pris på gigantti, så hoppas man blir nöjd. Vi får hämta den idag, så ska bli spännande att prova den. Kanske man får tjuvtvätta lite baby kläder sen trots att det är först till sommaren h*n kommer :) Kanske bara bra att man tvättar dem en extra gång nu så blir de mjukare än om man bara tvättar en gång sen när det närmar sig BF?

  JANINA SVARAR: Det låter som att vi köpt samma isåfall, för vi passade på nu också när gigantti hade erbjudande ;) En gång räcker nog, men två gånger är väl bättre så far alla kemikalier säkert ur plaggen :)

 2. Sofie

  Hejsan! Jag älskar gröt till frukost :) vad är det för sorts gröt?

  JANINA SVARAR: Jag också! :) Det är gjort på fullkornshavregryn. Kokat på vatten och mjölk.

 3. m

  Hej! Vad är det för tvättmaskin? :) vi söker en ny och större eftersom vi skall få en liten skrutt, låter som ni hittat en bra maskin.

  JANINA SVARAR: Det är en samsung, vet inte exakt namn men det är en som rymmer 7 kg och har luckan där framme ;)

stats