JANINAS

Sjukstuga

Hallå hallå!

Nicolina har stegring idag, hon klagar på att hon har ont i halsen också så vi tar det lugnt och stannar inomhus hela dagen. Hon är ändå pigg och glad så det är nog inget farligt! Testade febern imorse och då hade hon 37,3. Hon känns inte varmare nu än hon gjorde då, så jag antar att febern kom med hostan, för den fick hon igår. 

Det är snöstorm ute så det känns bra att vi måste vara inne idag, så slipper man undan lätt ;)

Jag har inte så mycket mer att berätta åt er just nu. Jag ringde åt BVC imorse och bokade en ny tid till nästa tisdag, skrev upp tiden på en lapp och la den på kylskåpet så att vi absolut inte missar den. Borde jag kanske lägga alarm på telefonen också? Så glömsk som jag tycks ha blivit. 

Förresten, vad tysta ni varit de senaste dagarna! Knappt några nya kommentarer alls, men besökarantalet är fortfarande det samma. Vad sysslar ni med riktigt? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina - mamma till Jimi

  Alla mammor vet bäst när ens eget barn är sjukt, så är det bara. Eftersom kroppstemperaturen varierar från person till person är det ju viktigast att man själv har koll på sin eller sina barns. Då barnen är på dagis så heter det en feberfri dag innan barnet ska komma dit igen. Så har man, som i Nicolinas fall, 37,3 grader, så räknas det som stegring om hon har en normal kroppstemperatur på 36 grader.

  Verkar tydligen gå nån släng av förkylningar nu. Har själv en ynklig en här hemma som är inne på andra dagen med 38 graders feber, och jag gör nog så, att jag ger honom febernedsättande till natten för att han ska få sova ordentligt!

  Och kom ihåg Janina, du är en fantastisk mamma! :)

 2. Janina svarar

  Elin: Hon har stegring, hon är mycket varmare än mig och har glansiga ögon samt är trött, hängig och ingen matlust. Ikväll hade hon just 38 grader så frisk är hon inte. Alla har olika kroppstemperaturer!

 3. Anonym

  Nicolina var ju bara för söt i hästfilmen ;) men hur går det med hennes ridande? skall hon få börja rida? tänkte bara hon kanske inser att det inte är hon som är hästen utan ryttaren då, eller så blir det bara ännu värre xD

 4. Anonym

  naw, hoppas nicolina blir bättre snart! :) jag läser alla dina inlägg & tycker dom är jätteintressanta, men brukar bara inte kommentera så ofta :D

stats