JANINAS

Skynda skynda

Nu har jag nyss varit till läkaren för att få förlängt min sjukskrivning, samtidigt frågade hon om sköldkörteln och jag berättade att min pappa och två systrar måste äta medicin just för det. Då blev det minsann fart på! Hon skrev snabbt ut en remiss och sa att jag måste till sjukhuset senast imorgon för att ta prov. Jag tog prover förra gången jag var gravid också men då såg allt bra ut, fast en ny graviditet innebär ny och ökad risk, så nu ska jag iväg till sjukhuset.

En annan sak som inte är så värst bra är min vikt, jag har ett BMI på 16 och jag fick stränga order att INTE spy av mitt graviditetsillamående, haha. Det får jag absolut inte göra för om jag börjar spy är det typ en 99% chans att jag måste läggas in på sjukhus för att få dropp. Så nu ska jag dessutom börja gå på viktkontroller. Det är inte klokt vad allt känns invecklat denna graviditet. 

Nåja, det finns inte så mycket jag kan göra åt saken eftersom jag äter normalt (mer än många andra med illamående), så det enda jag kan göra nu är att fortsätta vila och äta Postafen som hjälper till att hålla tillbaka spykänslan. Och förstås hålla tummarna att blodproven ser bra ut. 

Nu sticker jag till sjukhuset.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats