JANINAS

Släktkalas

God morgon alla nyvakna!

Jag börjar med att berätta vad vi gjorde igår. 

På morgonen var jag och Nicolina som sagt ute i snön och lekte, sen när hon sov middag städade jag hela lägenheten och bakade en tårtbotten. 
På kvällen var vi till CM och köpte en pulka åt lillskiten, hon har ju en babypulka från förra vintern, men den är både för liten och kvar i Oravais så vi köpte en helt ny. Sen efter att vi ätit middag traskade vi ner till hamnen och provade pulkan i en pulkbacke :) Det var jätte skoj, men Nicolina var mest fascinerad av den frusna sjön, och tjatade bara om att hon skulle och simma, haha. 

När vi kom hem var det dags för Nicolina att få sin kvällsgröt, så Daniel matade henne samtidigt som jag fixade fyllningen till tårtan. 

Idag väckte Nicolina mig 06:27, senare än vanligt med andra ord. Vi steg upp och kollade på tv, åt frukost, garnerade tårtan och bakade muffins. 
Nu har vi nyss väckt pappa och givit honom hans farsdagspresent som Nicolina gjort hos dagmamman. Det var en jätte söt present, och jag måste erkänna att jag är smått avundsjuk! 


Ett påslakan med hennes handavtryck och fotavtryck på, ifall någon inte förstod det redan :)

Idag blir det släktkalas klockan 15. Jag fyllde ju på onsdag om någon missade det. 
Som vanligt så är jag riktigt osäker på tårtan, blev den bra eller dålig? Smakar den skit kanske? 
Det är sällan jag bakar tårta, men den här årstiden fyller ju faktiskt alla (Daniel fyller om 7 dagar och Nicolina om lite mer än en månad, sen så fyller min mamma i början av december, och min äldsta syster fyller dagen efter Nicolina, min pappa skulle ha fyllt år den 22 december, så vilken jävla tur att han dog så vi slapp en födelsedag! (jag hoppas ni förstår ironin)) så nu håller jag tummarna för att jag får lite mer erfarenhet, även om det bara är två tårtor till jag ska baka. 

Nu ska jag försöka göra något vettigt igen. Ciao!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats