JANINAS

Snart öppnas dörrarna

Sevendays lanseringen ligger runt hörnet och nu börjar jag bli riktigt taggad! Det kommer bli så himla bra! Jag har den senaste tiden haft så fullt upp med annat att jag varken haft tid att planera, fixa eller prova på den nya bloggportalen. Idag är jag ledig så jag kommer lägga all min ”fritid” på bloggen och podden. Milou sover sin förmiddagsvila just nu, så jag sitter och filar på en ny header.

Podden då. Hur taggade är ni på en skala från 1-10? Jag tycker vi har ett jäkligt bra upplägg och jag hoppas ni kommer tycker det är roligt att lyssna på oss varje fredag nu framöver. Carro och jag är ju ändå, om jag får säga det själv, bästa möjliga kombon. Ni lyssnare kommer få ta del av diskussionen, tycka till på vår fb-sida, ställa frågor, och nu som då kommer vi ha en gästpoddare. Nu andra avsnittet t.ex. kommer handla om ätstörningen anorexia, och vi kommer då bjuda in en tjej som själv haft sjukdomen men som i dagsläget är frisk. Vi kommer ta upp frågor som hur man som förälder kan minska risken att ens barn insjuknar, hur man kan hjälpa, med mera.

Superspännande tycker jag! Inte bara för er, utan för oss också! Mer om detta senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats