JANINAS

Snöstorm

Det dundrar i husknutarna och snön yr. Nicolina tror att det är Mårran som är utanför, men jag är nog rätt så säker på att det bara är snöstorm. 

Än idag har vi inte hunnit göra mycket. Redan när vi steg upp ringde jag till Hälsovårdscentralen och bokade en tidigare remiss till labbet. Jag skulle egentligen först i mars och ta nytt blodprov för sköldkörteln, men jag har mått så dåligt varje dag nu sen mitten av december så jag misstänker att jag har börjat få för lågt värde nu igen. Senast hade värdet sjunkit lite, men läkaren ville inte öka medicindosen ifall om att det skulle bli överproduktion då istället. Hur som helst. Först nästa torsdag fanns det lediga tider före klockan 10, men bättre det än att vänta ända till mars.

Sådär annars har vi inget speciellt på schemat idag. Det är fredag, men Daniel jobbar ju kväll så det blir inget härligt familjemys. Nu på dagen ska vi väl försöka hitta på något att göra här inne, typ pyssla eller nåt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Hej! Du har en fin header, har du fixat den själv? Jag skulle verkligen behöva en ny och har ingen aning om hur man gör. Några tips?? /Tess

stats