JANINAS

Sol och HVC


Jag lurade allergin idag och slängde in ett piller av Daniels dundermedicin efter lunchen. Joline får dricka ersättning idag, jag ammar ändå bara ca. 3 gånger om dagen så det är inte hela världen. Det var så himla fint väder idag igen och det ville jag inte missa! Så vi gick ut, först till Siwa och skickade tillbaka ett paket och samtidigt köpte jag varsin glass åt mig och Nicolina. Sen traskade vi vidare till lekparken där vi var två timmar.

Under tiden vi var där märkte jag att Nicolina började nysa väldigt mycket och klia sig i ögonen. När vi kom in hade hon alldeles röda ögon precis som jag brukar ha, så nu har hon förmodligen blivit pollenallergiker hon också. Konstigt vore det ju om det inte var pollen, eftersom både jag och Daniel är allergiska mot det.

Vi väntar på att Daniel ska komma hem nu, så ska vi åka till HVC och se vad de säger där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. s

  det är så jobbigt med allergier. Är superglad att jag inte lider av pollenallergi till råga på alla andra varianter :-D som tur finns det så bra mediciner i dagens läge!

 2. sandrasblogg

  Lät som en härlig dag!!! Skönt att du kunde vara ute en sväng. Så jobigt med pollenallergi.

 3. lotta

  Ja såg dej i dag i minimani ;)

  JANINA SVARAR: Gjorde du så? Hoppas jag inte gick och typ petade mig i näsan då ;)

 4. endenise

  Det har vart grymt väder här idag, så himla skönt. Fast jag trodde jag skulle dö i värmeslag :P

 5. daniela

  Jobbigt med pollen :S De e ju så mkt pollen i luften att t.o.m. såna som int brukar ha besvär känner av det…

stats