JANINAS

Solig onsdag

Nicolina väckte mig redan före 6 imorse, men då var det nog stopp, stopp, stopp. Daniel gick upp och gjorde i ordning frukost åt henne samt la igång Scooby-doo, och då var hon nöjd en timme framåt.

När jag åt frukost läste jag samtidigt ur boken om tsunamin. Den var spännande redan från första sidorna så jag intog liggläge i soffan och läste 58 sidor till. Blev allt förvånad när Joline vaknade och jag märkte att jag legat och läst i en timme, utan att bli rastlös. Jag brukar nämligen bli det när jag läser, så endera har jag blivit gammal eller så är boken riktigt spännande. Jag tippar på en blandning.

Nu strax ska jag börja på med lunchen, sen klockan 15 har vi tid till BVC för 6-månadskontroll. Eftersom Daniel åker iväg till jobbet redan före det, så ska vi in till stan. Hade faktiskt tänkt prova ta lokalbussen (har inte gjort det ensam med båda barnen nångång) men som tur så är det så underbart väder idag så en promenad passar bättre. Senast jag åkte lokalbuss var i graviditetsvecka 38, jag hade en sittvagn under ena armen och Nicolina som jag höll i den andra. Hann inte ens plocka upp växeln innan bussen gasade iväg, så både jag och Nicolina flög lite hit och dit. Vad skulle ha hänt om jag fallit och skadat mig? höggravid som jag var. Så nääe, att åka med lokalbuss är inget jag ser fram emot faktiskt. Vilken tur att vi slipper det idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vilken barnrådgivning går ni till? Bor man på brändö hör man väl till den som är vid smedsbyvägen? Dit är det ju jättelångt att gå..?!

    JANINA SVARAR: Det gör man, men man får ju välja vilken hälsostation man hör till, och vi ville inte byta när vi flyttade så vi ansökte om att få fortsätta gå till Kyrkoesplanaden.

  2. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

    Går det inte köra på vagnen på era bussar? Jag åker buss ofta med båda barnen men här kör man bara på vagnen och Alicia kan sitta kvar i den under färden :) Tycker dock att busschafförerna har onödigt bråttom iväg innan folk hinner sätta sig!

    JANINA SVARAR: Jo självklart gå det att köra på vagnarna, men den gången när jag var med Nicolina hade vi en såndär liten enkel sittvagn som lätt fälls ihop och typ inte väger nånting, så då höll jag i den istället eftersom det var första gången jag åkte buss med Nicolina och inte riktigt visste hur hon skulle reagera när jag gick för att betala, så hon fick hålla i min hand istället. Om jag åkte med båda barnen skulle jag ju ha Emmaljungan, men det känns ändå lite motvilligt med tanke på hur galet busschaufförerna kör. Om det går att promenera så gör jag det hellre :)

stats