JANINAS

Som terapi för mig

Att baka har alltid varit som terapi för mig, men den senaste tiden har det nästan blivit ett beroende. Det känns så bra att få skapa något fint och gott, när jag inte kan fixa mitt eget mående så känns det bra att fördröja tiden med bakning. Att fokusera på något annat för en stund. Skulle kunna baka varje dag och dela ut bakelser åt alla omkring mig.

Stackars Daniel som försöker vara nyttig men inte kan motstå mina bakverk, själv är jag inte så värst sugen men han lär rulla fram i sommar, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny2

    Åååh, allt du bakar ser så gott ut :D Förstår att Daniel har svårt att hålla sig, skulle inte jag heller kunna göra om sådana där godsaker skulle finnas i mitt hem ;)

stats