JANINAS

Söndag

Oj, jag har tydligen inte haft tid att blogga fastän det varit helg. Nåja, nu är jag här!

Igår pyntade vi i alla fall, jag hade tänkt vänta med det till idag men på kvällen så fick jag ett ryck och drog fram dammsugaren för att städa undan lite innan jag hängde upp gardinerna och bytte lamporna.

Det blev faktiskt mysigt, men sen när allt var klart fick jag ändå smått ångest när det såg så jul-aktigt ut… jaa inte kan man tycka om alla högtider, haha. 

Sent på kvällen (klockan 21) kom Josefin och Jakob hit, Nicolina var fortfarande vaken eftersom hon vägrat sova middagsvila igår och istället powernappat två timmar i vagnen på kvällen när vi var in till stan för att köpa en lampa till vardagsrummet.
Det var mycket trevligt, när vi väl fått lagt Nicolina till natten så satt vi i köket och drack glögg och åt pepparkakor och julstjärnor som de hade tagit med sig. Sen kollade vi en film från förra årets nyår, och filmer från när vi var i Thailand. 

Klockan hann bli mycket innan vi kom oss i sängs, kring 1 var klockan faktiskt, väldigt olikt mig!
Sen vaknade Nicolina klockan 2 och var gnällig, hon har gjort de varje natt de senaste nätterna, så då var det bara att stiga upp igen. Ungefär 30 minuter var vi vakna med henne, sen fick vi (jag) sova vidare till klockan 07:40. TACK gumman för att du inte väckte mig vanlig tid!

Hittills idag har vi hunnit vara ute på en promenad och via affären, jag har lagat mat och just nu äter Nicolina sin lunch. Lite senare än vanligt, och nu ska vi försöka få henne att sova middag. 


Såhär ser vårt sovrum ut nu över julen. Förhoppningsvis med bäddad säng också.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    amanda: Självklart ska jag det, vad får dig att tro annat? Jag pyntar ju fastän jag får ångest av det, och julklappar köper jag bara åt Nicolina och Daniel i år.
    Jag kan ju inte ändra min egen åsikt om julen bara för att jag blivit mamma, men det betyder inte att jag inte tänker fira jul och fixa så det blir en spännande jul för mitt barn.

  2. amanda

    tycker det är ganska tråkigt att du inte gillar julen, känns som nicolina kommer missa det roliga med julen och allt spännade som händer under julen med julklappar osv, bara du inte gör så nicolina får dålig och tråkig syn på julen med, du ska ju göra allt för att hon ska tycka om den :)

stats