JANINAS

Söndag igen

Dagen har bestått av två promenader, en före lunch när vi gick till en lekpark, och en efter mellanmål när vi gick in till stan för att handla mat. Sen har vi också hunnit rita, kolla barnprogram och nu på kvällen var Josefin här.

En lugn söndag med andra ord. Nu sover lillskruttan och det vill jag också göra, men jag har som vanligt svårt att dra mig härifrån. Det känns som att dagarna går jätte fort just nu, hela tiden är det de trögaste morgontimmarna i skolan, men ändå känns det som att vi hela tiden slutar skolan och hela tiden är det läggdags. Det är ju jätte bra att tiden går fort just nu, men jag hoppas det saktar ner lite när vi kommer till våren. Fast då lär det väl gå ännu snabbare eftersom tiden alltid flyger iväg när man har roligt. 

Jaja, nu ska jag tänka efter om det verkligen finns något som jag måste kolla på nätet, annars lägger jag mig.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats