JANINAS

Söndag kväll

Nu är släktkalaset avklarat, och vi har hunnit vara ute på promenad efter middagen. 
Nicolina sover nu och Daniel spelar Guitar Hero, jag sitter med hörlurarna på och lyssnar på musik samtidigt som jag läser bloggar. 

Imorgon är det skola igen som vanligt, på morgonen har vi kemi i två timmar, sen är vi lediga till klockan 13, då vi ska ha engelska i tre timmar. Ganska chill dag med andra ord, synd bara att vi måste sitta i skolan och vänta mellan timmarna.

Jag måste verkligen ta tag i ryggövningarna nu, jag har varit alltför lat med det den senaste tiden. Det tar sin tid att träna upp ryggen på nytt efter en graviditet och när musklerna dessutom är så svaga som de bara kan bli. 
Nåja, jag ska göra några övningar nu innan jag lägger mig, och försöka fortsätta med det varje kväll igen. 

Men först – läsa bloggar :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia ♥

    Han går sin utbildning till juni 2011. Just nu har han praktik och är ute och jobbar :) Han jobbar lite extra och så på helger med och hjälper bl.a mina föräldrars granne med veden och sånt. På så sätt blir det lite extra pengar :) Det funkar jättebra för oss faktiskt. Jag ska också läsa några kurser nu tänkte jag som jag behöver för att komma in på högskolan sen (om jag bestämmer mig för att börja plugga). Tanken är att jag ska börja plugga antingen till hösten om det finns möjlighet att läsa första terminen på distans så jag kan ha Alicia hemma. Vill inte att hon ska börja dagis för tidigt. Annars kanske jag börjar vårterminen 2012. Har inte riktigt bestämt vad jag ska plugga ännu bara.

    Förstår att ni är sugna :) Det är så mysigt att ha två små barn att älska.

stats