JANINAS

SöndagenJag har trott att det varit måndag hela dagen idag, förmodligen för att Daniel jobbat hela helgen. Blev riktigt förvånad nu ikväll när jag var ut på promenad när allt var stängt men så kom jag på att det är ju söndag.

Vi orkade inte sitta inne en dag till så idag gick vi faktiskt ut på förmiddan. Det har blivit några grader varmare under dagen så det var rätt skapligt. Efter lunchen sorterade jag bort alla kläder som jag inte kan ha längre, lämnade minsann inte mycket kvar, och då lär jag få sortera bort lite till om sisådär 5-7 veckor. Men hur jag fått plats med allt i garderoben är en gåta! (Ang. böckerna på ”efter” bilden, det är biblioteksböcker och de gömmer jag där så de ska va lika hela när de lämnas tillbaks, haha.)

På bilden högst upp kan ni se babykläder som jag fyndat på nätet. Fick dem på posten i fredags och blev än en gång påmind om hur himla små babysarna är när de kommer ut! Och då lär hon kunna ha en storlek mindre när hon är nyfödd. Nicolina var 3340 gram när hon föddes och hon kunde ha storlek 44 de första två veckorna. Joline var 3800 och hon hade storlek 50 de första veckorna. Kläderna på bilden är storlek 56, men sååå små ändå! Gud vad jag längtar 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Jag är dålig på att kommentera, men brukar titta in här rätt ofta. Superkul att du råkar vara gravid samtidigt, längtar till sommaren minst lika mycket som du. Jag är i vecka 21, så lär få vänta lite längre men oj vad roligt det ska bli. Hoppas ditt illamående snart går om och att vi får lite varmare väder. Styrkekramar!

  2. Tia

    Roligt att läsa din blogg. Du skriver så fint o moget. Var själv 18 år när min dotter föddes 2008, 1pr senare föddes sonen. Drömmer även om 1 tredje barn bara skolan är förbi:)

stats