JANINAS

Sötast på länge

Jag gick faktiskt en snabb sväng på loppis igår, och hittade denna mysiga dräkt i storlek 50 åt babyn. Absolut sötaste klädplagget jag köpt på länge! Och bara för 3 € om jag inte minns fel, och den är i nyskick!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. boosse

  har nog aldrig sett en sötare overall. Grattis till er nya bebis, det är första gången jag ör inne på din blogg men känner på mig att jag kommer komma tillbaka :)

 2. Lena

  Men oh, Jag kallar också mmitt barn för skitunge ibland. På SKOJ! Herregud,varför så upprörd Hanna?Min son vet att det är på skoj,för vi skrattar och busar samtidigt som jag säger det.

 3. Janina svarar

  Hanna: Eftersom du undrar så måste jag väl svara på din fråga. Nej det är verkligen inte särskilt snällt att kalla sina barn skitungar (på blodigt allvar), och det gör jag ju inte sådär i verkliga livet heller! Men sen så är vi inte en helseriös familj som inte tål lite hårda ord och sånt PÅ SKOJ, så de kommer inte bli ledsna om de blir kallade "skitungar" på skoj i framtiden heller. Det är inte så jag och Daniel är uppfostrade och vi kommer verkligen inte uppfostra våra barn på sånt strikt och allvarligt sätt heller.

  Nu undrar jag om du verkligen tar allt på blodigt allvar hela tiden eller om du bara vill få mig att verka som en dålig mamma?

  Jag tycker livet skulle vara himla tråkigt om man inte kunde skämta lite ibland, det betyder inte att mina barn inte vet att jag älskar dem över allt annat. För tro mig, det kommer dom inte glömma.

 4. Hanna

  Jag undrar bara varför du kallar dina barn skitungar… det är väl inte särskilt snällt? Jag skulle i alla fall titta väldigt snätt på mammor som går omkring i lekparken o skriker "Kom hit mina skitungar"… tycker inte det är värst bra förebild heller. Det finns så många finare saker att kalla dem, varför inte ge dem ett kallelsenamn som dom kan vara stolta över och som visar att du verkligen älskar dem!

 5. bara jag

  Hej jag är läsare som inte kan svenska så bra.. Jag har några gånger tidigare också säge det.. :)

  men men, jag vill bara säga att ja drömde om dig förra natten. Jag var i någon kafe? eller sånt, och jag traffade din syster där. Jag frågade att har du redan föda, så hon berettade att du har just fa till sjukhuset. Så jag känner inte dig eller din syster, men kanska kul att jag drömmer om dig. Så du e i min tanker, hoppas allt går bra :)

 6. josefine

  knäppt.. jag känner int dej men läser din blogg dagligen. men i natt drömde jag att du hade åkt in för att föda. kanske en sann dröm? :) man kan ju hoppas. de kaaan ju va för att jag såg din syrra i citymarket igår, så tänkte jag lite mer på dej och det slutade med att jag drömmde om dej oxå., haha, vi får se. hoppas allt går bra iaf. du är verkligen jätte duktigt! :) synd att inte alla mamma är som du, gammla som unga :)

 7. Isa

  Vi har en precis likadan, inköpt på loppis! Det har varit en bra och tacksam dräkt som använts så länge det bara var möjligt!

stats