JANINAS

Stegring

Tjena!

Idag började jag dagen med att spackla. Elementen som vår klass har byggt, är färdiga och vi har fått varsitt eget där vi ska göra olika övningar. Spackla på olika sätt och flera gånger, måla, tapetsera, lägga golvmatta, parkettgolv, och till sist ska vi väl slipa och riva bort allt, så får nästa årets ettor använda elementen de också. 

Efter maten hade vi teori. Vi övade på att räkna ut hur många kvadratmeter golvmatta man behöver i olika rum beroende på rummets storlek. Jag hade väldigt svårt att koncentrera mig, dels för att jag är så dålig på att räkna matte, och dels för att jag kände mig helt sjuk, på riktigt. 
Jag hade ont i halsmandlarna och nacken, huvudvärk och lite snuvig, och så var jag helt utmattad och frös. Jag hade känt mig lite småsjuk hela dagen, men efter maten blev det genast mycket värre. Så efter kaffepausen åkte jag hem, jag kände att jag aldrig skulle klarat av att sitta i skolan två timmar till. 
När jag kom hem tog jag tempen och då visade termometern på 37,0
Så nu sitter jag här och hoppas att jag blir frisk till imorgon, för jag vill inte få så många onödiga frånvaro timmar. 

Jag ska bara ta det lugnt ikväll och stanna inomhus. Daniel är och hämtar Nicolina nu och det är nog han som får stå för underhållningen ikväll, så att febern inte stiger. 

Här har ni två bilder som jag tog i skolan idag (telefonbilder) ..


Här kommer jag bo en tid framöver :)


På väg från måleriet till matsalen. Det var kallt (-10 grader) men vackert väder idag.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena Nygrund

    Men oj vilken vinter ni har fått i Vasa, och vad vackert det är. Fick lite nostalgikänsla när jag såg din fina bild från min uppväxt i Vasa.

    Krya på dig gumman.
    Kram Helena

stats