JANINAS

Strandhäng, igen


Titta vilken kärleksfull jordgubbe jag hittade i jordgubbslådan ikväll! Den delade jag med min man, hihi.

Det har varit en helt underbar dag. Perfekt strandväder idag igen, så vi har förstås hängt vid stranden. Nicolina var riktigt vild till en början och lyssnade  inte det minsta på vad vi sa, eller nog lyssnade hon men det vi sa åkte ut genom andra örat direkt. Tills räddaren i nöden (a.k.a. Linn) kom och bjöd över oss till deras sida av stranden (höhö). Nicolina och Matheo klickade direkt och det är så dumt egentligen att vi bott typ hundra meter ifrån varandra sen oktober och vi har ännu inte haft någon playdate. Som tur bjöd Matheo hem oss för att leka med alla hans leksaker så det ska väl förhoppningsvis bli lite ändring på den saken.

Nu sover barnen och vi väntar på att Josefin ska komma hit och kolla Friends med oss. Jag och Daniel är värsta Friends-nördarna och har kollat alla säsonger säkert fem gånger om. Nu gör vi det igen, och varje kväll blir det minst tre avsnitt. Man blir ju så glad av de där vännerna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. saija

  Hejsan!
  Kikar in för att tipsa dig om sidan http://www.quizle.se där man varje vecka (söndagar) svarar på 5 frågor, antingen i sin egen blogg eller direkt under kommentarerna.

  Frågorna är varierade och besökarna lär känna dig lite bättre.

  Sidan är en omstart efter ”Snacket, eller Tjej- och killsnack” som var populärt tidigare.

  Skojigare ju fler vi är! Välkommen du också! :)

  Mvh Saija

stats