JANINAS

Svar på fråga

det är ju många ungdomar (alltså åldern 14-19) som är ute och super på helgerna. Och jag undrar om ni också gör det? Inte alls för att jag tror det, men ändå :)

Svar: Före jag blev gravid var vi nog precis som alla andra 14-19 åringar. Efter att jag blev gravid har jag inte varit full en enda gång, Daniel är ute ibland men det är inte alls ofta. Så vi är nog inte som ”vanliga” ungdomar längre. Jag trivs riktigt bra att vara hemma, visst kan jag ibland längta efter en kväll ute, men då handlar det inte om att få festa, utan att bara vara ute med kompisar någon timme och lämna mammarollen hemma och bara vara ung.

I det stora hela så trivs jag att vara hemma, riktigt bra.


Just nu sitter vi i skolan, vi har tillval – datakunskap. Pausen är strax slut så nu blir det väl att avsluta.
Vi hörs efter skolan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenniien

    Jag var 18 när jag blev gravid, lite äldre men fortfarande ung;) och jag kan hålla emd om det du skriver, man längtar efter att få umgås utan barn ibland, att bara få vara jag liksom, inte någons mamma, men det tror jag alla gör oavsett ålder=)

stats