JANINAS

Svar på frågestunden, sista delen

Det gick snabbt att få ihop den sista delen av frågestunden! Så jag lägger upp den här redan nu. Har på känn att det annars kommer dröja ett tag innan jag får den hit. Jag är ganska rastlös nu, har inte ro att sitta vid datorn och det märks i filmen. Dessutom hackar det rätt så mycket, men man hör ju i alla fall vad jag säger tror jag. Så nu ska jag plocka undan här hemma (det ser ut som ett bombnedslag här) och sen chilla i soffan framför någon film med älsklingen.

[videofyme id=”453890″ width=”690″ height=”442″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. erica

  Måste bara säga att du passar fantastiskt bra i lugg! Önskar själv att jag kunde ha lugg men det är omöjligt då jag har en virvel i ”luggen” så den skulle spreta åt alla håll x)

 2. Malin Svensson

  Gud vad du passar bra i hel lugg! Riktigt snyggt! Läste att du inte trivs så bra i det men det är nog en vanesak också.. Jag tycker iaf du var grymt snygg i de :)!

 3. Emilia

  När du sa dedär om Paow så tänkte ja direkt att fan va du liknar henne ;D

  JANINA SVARAR: Oj! Det har jag aldrig hört förr (:

 4. Josefin

  Kan tips om en gynekolog i Vasa. Päivi Kivelä vid Gynekologstation Lilja är JÄTTEBRA! Mycket trevlig, pratar bra svenska och känns ytterst professionell. Själva undersökningen går fort och i alla fall för mig kändes den knappt någonting. Mottagningen i sig är också riktig trevlig och mysig och gör att man känner sig avslappnad, trygg och i goda händer.

  Här finns adress till deras hemsida: http://www.liljaan.fi/?l=sv

  Jo, det är ju en privat mottagning så man får lägga ut några slantar extra men jag tyckte i alla fall att det var värt varenda cent!

 5. Anonym

  hahahah ”han kan bara laga franskisar”
  man lägger ju bara dem i ugnen och låter dem vara där en viss tid :D
  det lät bara så bra, du är rolig, skrattar till varje video på nåt sätt för du är så rolig, på ett bra sätt såklart!!

stats