JANINAS

Svar på kommentar

MJ om Måndag:

Har följt din blogg i ett år snart, ungefär, och den är fortfarande lika bra, och du skriver så nya saker och BRA saker varje dag!.
Borde du inte ha typ nån tävling eller göra ett specielt inlägg med bilder på året som gått i din blogg? eller nåt? :)

BAMSEKRAM <3

Tack så mycket :) Roligt med läsare som stannar kvar!
Jag skulle gärna ha fler tävlingar, men det behövs någon som vill samarbeta med mig för det ;) Har någon av mina läsare något som de vill göra reklam för? Eget företag eller hemsida? Något ni vill lotta ut? Hör gärna av er, jag samarbetar gärna!

Sen så skulle jag faktiskt kunna fixa ett inlägg om året som gått, detta år är ju inte slut ännu men jag kan ju göra ett från augusti 2009 – augusti 2010, eller så gör jag ett från januari 2010.. vi får se vad jag hittar på :) 

Jag blir bara glad om ni kommer med önskningar eller tips på vad jag kan skriva om, ibland har jag lite bloggtorka och då är det roligt att skriva om något som någon annan tycker är intressant :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MJ

    TACK för ditt svar! :D
    Kul att du verkade intresserad av mitt förslag.
    Va du femton eller sexton när du blev gravid föresten?, jag själv är femton och kommer nog inte vilja skaffa barn på ett bra tag =) Men du inspirerar mig ändå! För du är så stark!

    <3

stats