JANINAS

Svaren, del 2

Hejsan!

Nu är dopet över och det känns så skönt. Passade på att svara på lite till av era frågor sålänge jag var sminkad, och ska spela in lite fler svar nu när Daniel lägger Nicolina. Skriver mer om dopet sen!

[videofyme id=”453834″ width=”690″ height=”442″]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lina

  Ta inte åt dig av dumma kommentarer! Du är fin som du är och du verkar vara en grym mamma! Jag är ganska ung och har inga egna barn men jag tycker om barn och jag älskar att läsa din blogg! Stå på dig!

 2. Lina

  Tråkigt att du får negativa kommentarer :( Alltså om utseende och det du nämnde. Jag tycker du verkar vara en superb mamma och du är så fin!

 3. Magnolia

  Felicia: vi ser Sveriges kanaler i TV:n om man har ett kort i digiboxen som tar emot dem. Så – vi ser SVT1, SVT2, Barnkanalen/Kunskapskanalen, TV3, TV4. Sjuan, TV6 och t.o.m. Kanal 10. Jag kan ha glömt nån… :)

 4. Johanna

  Vad tråkigt med din pappa det hade jag inte hört.
  Jag hoppas du fortsätter att blogga för jag älskar din blogg!
  Ja det är ju alltid tråkigt med negativa kommentarer!
  Jag tycker i alla fall du är underbar!

 5. Felicia

  Ett tips är ju att bli medlem på kanal5.se och tv4.se (om du kan det i finland) för där kan du se alla serier och sånt som går på tv’n :)
  ..och flytta till Umeå istället! Fortsätt med ditt fantastiska jobb och skit i alla elaka kommentarer. kram

stats