JANINAS

Tar nya tag imorgon

image

Nu har jag bestämt mig att glasskålen ikväll är det sista onyttiga jag äter på ett tag. Måste ta tag i mig själv igen och se till att jag sköter kosten. Jag har haft en dålig period och det är bara att acceptera, men för att det ska bli bättre igen måste jag bestämma mig. Göra upp en plan. Så imorgon fortsätter jag på det fina spår jag trampat upp före nedförsbacken.

Men ikväll är jag trött och sjuk så då unnar jag mig glass med gott samvete. Jag tänker inte ens städa upp dagens leksakskaos, istället ligger jag på soffan och kollar Teen mom 2. Perfekt kombination!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats